triangle-right

Optimaliseer uw Odoo-integratie met Cobofisk en Squid.Co

Cobofisk is officieel partner van Odoo! 

Hoewel wij reeds bevoegd waren dit platform te ondersteunen, zullen wij binnenkort ook instaan voor volledige Odoo integraties (CRM, ERP, Marketing, Website, ...).

Om dit verhaal in de kijker te zetten, hebben wij Squid.co opgericht. Squid.co is een dynamische en vooruitstrevende startup die zich inzet voor de baanbrekende transformatie van een onderneming met behulp van Odoo. Wij zijn dan ook omringd door experten die dit verhaal in goede banen zal leiden.

Optimaliseer uw Odoo-integratie met Cobofisk en Squid.Co

Cobofisk

Met zijn jarenlange expertise neemt Cobofisk de verantwoordelijkheid op zich met betrekking tot het boekhoudkundige gedeelte van uw Odoo-systeem. Zoals altijd zorgt Cobofisk ervoor dat uw financiële gegevens veilig en accuraat worden beheerd. 

Squid.co

Squid.co daarentegen is een startup Odoo-integrator die zich specialiseert in het aanleveren van op maat gemaakte Odoo implementaties. Of u nu op zoek bent naar een naadloze CRM-oplossing, en eenvoudig voorraadbeheersysteem of de implementatie van een e-commerce,… Squid.co staat klaar om uw specifieke behoeften onder de loep te nemen en een oplossing aan te bieden die gebaseerd is op de wensen van uw bedrijf.

Cobofisk en Squid.co zijn dus de kern voor uw Odoo-integratie. Cobofisk neemt het boekhoudkundig plaatje voor zijn rekening, terwijl Squid.co uw operationele efficiëntie maximaliseert door middel van een gepersonaliseerde module integraties.

Kortom, met Cobofisk en Squid.co aan uw zijde wordt uw Odoo-systeem optimaal benut. 

Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw bedrijfsdoelen te bereiken.