triangle-right

Visie koppelen aan gefundeerde keuzes voor de toekomst

“Begrijp me niet verkeerd, stelt Rudy Gabriël, COO en Strategy advisor, we zien nog teveel ondernemers die de rol van een boekhouder of accountant niet zien zoals wij er naar kijken.”

Visie koppelen aan gefundeerde keuzes voor de toekomst

"Als boekhouder of accountant geven we waardevolle input over wat gebeurd is, maar wat wij koppelen aan een visie en gefundeerde keuzes voor de toekomst. We pakken de meest voor de hand liggende uitdaging aan zodat de ondernemer alvast van deze zorg verlost is. Dan vertalen we het idee van de ondernemer naar zijn concrete doelstellingen en bouwen een plan van aanpak op om hem zo een toekomsthorizon te bieden. Onze expertise van ervaren adviseurs faciliteert dat proces. Zij verdienden hun sporen bij grote organisaties en maakten voor zichzelf de keuze om hun kennis te delen met onze ondernemers. Op deze manier bieden ze 

Kmo’s een mooie toekomst en begeleiden ze in strategische beslissingen. Daarnaast heeft Cobofisk een netwerk van experten uitgebouwd waardoor de kruisbestuiving ook voor ondernemers met een grensoverschrijdende ambitie de kers op de taart is. We zijn pas aan het begin van ons verhaal en kijken er naar uit om nog vele bijkomende mensen, managers en ondernemers te ondersteunen,” besluit Rudy Gabriël.

Bij Cobofisk helpen we je graag verder. Neem gerust contact met ons op.