Digitaal advies

Contact opnemen

Start met een goed digitaal advies

Met een performant digitaal platform in jouw onderneming verzeker je een correcte opvolging en vermijd je frustraties, zowel bij medewerkers als klanten. Dit in een snel veranderende wereld waar de digitalisering niet meer weg te denken is. Zo kan de visie van een externe partij tot nieuwe inzichten leiden waar je vooraf misschien niet aan dacht. Daarom staan we jou graag bij in jouw digitalisatie journey om de groei van jouw onderneming in stroomversnelling te brengen.

Digitaal advies

Wat de omvang van jouw bedrijf ook is, één enkele software die aan al jouw zakelijke behoeften voldoet, is een essentiële troef. Of het nu gaat om het beheer van aankopen, verkopen, boekhouding, klantengegevens of zelfs online verkoop, is een softwarepakket essentieel voor zowel grote, kleine en middelgrote ondernemingen.

Een managementsoftwarepakket (ERP) bevordert de klantrelatie, automatiseert jouw bedrijf en bespaart tijd en efficiëntie. Met een ERP-softwarepakket beheer je de digitale strategie van jouw bedrijf en zijn gedematerialiseerd beheer op een gestandaardiseerde en vereenvoudigde manier. Het is om verschillende redenen een essentieel geïntegreerd beheersinstrument.

We helpen je om beslissingen-ondersteunende informatie op het juiste moment in de juiste vorm te gieten via Business Intelligence (BI) en management dashboards. Zo krijg je als manager en ondernemer een waardevolle tool die je helpt om jouw beleid mee vorm te geven.

 

Wij kunnen je flexibel ondersteunen bij het verzamelen en structureren van data, het opzetten van dashboards op maat en het maken van interactieve rapporten met BI. Afhankelijk van jouw wensen, beschikbare tijd en eigen knowhow ontwerpt Cobofisk ondersteuning op maat.

Het opstellen van een correcte managementrapportage is essentieel. Dit document informeert de bestuurders over de huidige en begrote resultaten. Je moet er dus voor zorgen dat alles wat de directie moet weten erin staat.

Om de juiste beslissingen te nemen, moeten bestuurders beschikken over kwalitatief hoogwaardige en tijdige informatie over hoe hun bedrijf presteert. De kwaliteit van managementrapportages is dan ook mede bepalend voor de concurrentiepositie van de onderneming.

Een managementrapport vergemakkelijkt de besluitvorming tijdens directievergaderingen. De directieleden moeten op de hoogte zijn van de behaalde resultaten en de prognoses. Op basis daarvan kunnen ze beslissingen nemen over de toekomst van het bedrijf. In de rapportages wordt alle relevante informatie verzameld over de onderwerpen die tijdens de volgende vergadering besproken zullen worden.

Wij staan je ook
graag bij met:

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Onze troeven

Accurate opvolging

Persoonlijke begeleiding

Betrouwbare Partner

One-stop-shop

Let's talk with

Lennert

Let's talk!

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus