Anders gaan ondernemen! De sneltrein genaamd automatisering

Als ondernemer kan je niet meer rond de steeds sneller gaande automatisering. De automatisering raast als eensneltrein door het ondernemerslandschap. Wie had gedacht dat het in mei 2021 nog bizar zou zijn als je als ondernemer je facturen nog op papier bezorgt aan je accountant? Wellicht niemand. En je dacht misschien dat we het eindstation nu wel bereikt zouden hebben? Maar niets is minder waar!

Contact opnemen

Integendeel, de automatisering gaat steeds sneller en sneller. Het mooiste voorbeeld is Codabox, dat steeds verdergaat in het digitaliseren en vereenvoudigen van de administratie voor accountants en ondernemers.

De mogelijkheden voor ondernemers zijn talrijk.

Wie ontvangt er nu nog zijn bankuittreksels niet via Codabox?

Welke ondernemer ontvangt nu nog facturen op papier van zijn sociaal secretariaat, terwijl alle sociale secretariaten digitaal via SODA kunnen aanleveren?

Welk bedrijf ontvangt nog niet 80% of meer van zijn facturen digitaal? Een steeds stijgend aantal groepondernemingen levert zijn facturen volledig digitaal aan via Peppol en Codabox.

Recent is er nu ook Caro, via dewelke alle banken hun uitgavenstaten kunnen aanleveren via Codabox.

Daarnaast zijn er nog een hele reeks ondernemingen die op vraag van de klant hun facturen op PEPPOL plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan Van Marcke Sanitair. Op de dag van vandaag gaat het zelfs zover dat als één van onze klanten bij Cobofisk heel wat facturen ontvangt van één leverancier, wij aan die leverancier kunnen vragen om hun facturen digitaal via Peppol aan te leveren.

Maak een afspraak met medezaakvoerder Lennert Coopman via 09/374.04.06.

Kunnen wij jou helpen?

Doe beroep op onze experts. Wij zorgen voor een correcte en optimale aangifte van jouw personenbelasting, zodat jij zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus