Innovatie door digitalisatie

De voorbije 35 jaar is Cobofisk gegroeid van een eenvoudig boekhoudkantoor tot een state of the art digitaal accountancykantoor. Je kan er niet alleen terecht voor fiscale dienstverlening maar voor diverse adviezen van a tot z.

Contact opnemen

@ Nathalie Dolmans Fotografie

“Ons gesprek na de presentatie gaf ons de bevestiging dat iedere business hetzelfde is maar tegelijkertijd een andere benadering/aanpak nodig heeft.”

CARLA VOLCKAERT,

HR & Office Manager Zigg Zagg

 “Sofie en ikzelf staan als jonge ondernemers altijd klaar om bij te leren tijdens de Cobofisk Academy avonden. We zien onze onderneming steeds als a work in progress. Als Luc met zijn team van Cobofisk met deze interessante avonden de deur voor kennis openstelt, dan twijfelen we geen minuut om binnen te stappen.”

ALAIN VANDEWALLE,

Makelaarshuys.be

“Als jonge ondernemer sta je voor veelzijdige uitdagingen, zeker in een snelgroeiende start-up. Gelukkig kan ik terecht bij het Cobofisk team om diverse adviezen in te winnen, zowel financieel als juridisch, en voor persoonlijke groeibegeleiding.”

ENZO MAENHAUT,

Cyclostudio

“We focussen 200% op het digitale, maar zijn tegelijkertijd verbindend, ondernemend en inspirerend”, zeggen Lennert Coopman, Strategic Growth Manager en Rudy Gabriel, COO & Strategy advisor bij Cobofisk.

Lennert Coopman, Business development en Rudy Gabriel, COO & Strategy advisor bij Cobofisk

Niet alleen innoveren we met onze digitale aanpak maar ook met onze adviezen. Voor elke ondernemer bieden we oplossingen aan, van juri- disch over fiscaal tot het begeleiden van overnames en fusies.”

CONTINU DASHBOARDING

In de eerste plaats wil Cobofisk de ondernemers op boekhoud- kundig vlak ontzorgen door hen mee te nemen in de digitale flow. “Wij vragen onze klanten om alle documenten digitaal aan te leveren, zowel aankoop- als verkoop- facturen en alle denkbare bonnetjes om je kosten te bewijzen. De tijd dat de klant op het einde van het jaar zijn documenten binnenbracht en een half jaar later zijn resultaten kreeg, is bij ons voorgoed verleden tijd. De kracht van onze aanpak ligt in het feit dat ze letterlijk dag aan dag kunnen zien hoe de zaken evolueren. De ondernemer heeft een rechtstreeks zicht op zijn cijfers, een continue dashboarding waardoor hij eigenlijk instant kan ingrijpen en actie ondernemen. Dat is de kern van gezond ondernemen. Op basis van die rapporten kunnen wij als adviseur aangeven of er bepaalde risico’s in de gaten gehouden moeten worden. Die helikopterview is enorm belangrijk in het heden- daags zakendoen.”

“Je kan gerust stellen dat Cobofisk een one-stop-shop is, zowel voor de startende als voor de doorgewinterde ondernemer”

ONE STOP SHOP

Cobofisk begeleidt de ondernemers bij het digitaliseren van hun proces- sen. “Wij implementeren geen ERP- pakketten, die vaak al aanwezig zijn in ondernemingen, maar verzorgen wel de koppeling naar de boek- houding. Hebben ze geen dergelijk pakket, dan adviseren we hen graag.”

Naast dergelijk digitaal advies kan je bij Cobofisk ook aankloppen voor juridisch, strategisch en financieel advies. Ook voor begeleiding bij fusies en overnames of groeiadvies heeft Cobofisk de nodige expertisen in huis. “Je kan gerust stellen dat Cobofisk een one-stop-shop is, zowel voor de startende als voor de doorgewinterde ondernemer.”

VERTROUWENSPERSOON

Voor Cobofisk staat de ondernemer niet synoniem voor zijn onder- nemingsnummer. “Wij kijken ook naar de mens achter de ondernemer. Een accountant is niet alleen een fiscaal expert, maar vaak ook een vertrouwenspersoon voor de ondernemer. Die visie trekken wij door naar het adviesluik. We luisteren graag naar de doelen van de onder- nemer zodat we hen ook met het juiste advies kunnen bijstaan.”

Kunnen wij jou helpen?

Doe beroep op onze experts. Wij zorgen voor een correcte en optimale aangifte van jouw personenbelasting, zodat jij zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus