Visie koppelen aan gefundeerde keuzes voor de toekomst

“Begrijp me niet verkeerd, stelt Rudy Gabriël, COO en Strategy advisor, we zien nog teveel ondernemers die de rol van een boekhouder of accountant niet zien zoals wij er naar kijken.”

Contact opnemen

“Als boekhouder of accountant geven we waardevolle input over wat gebeurd is, maar wat wij koppelen aan een visie en gefundeerde keuzes voor de toekomst. We pakken de meest voor de hand liggende uitdaging aan zodat de ondernemer alvast van deze zorg verlost is. Dan vertalen we het idee van de ondernemer naar zijn concrete doelstellingen en bouwen een plan van aanpak op om hem zo een toekomsthorizon te bieden.

Onze expertise van ervaren adviseurs faciliteert dat proces. Zij verdienden hun sporen bij grote organisaties en maakten voor zichzelf de keuze om hun kennis te delen met onze ondernemers. Op deze manier bieden ze Kmo’s een mooie toekomst en begeleiden ze in strategische beslissingen.

Daarnaast heeft Cobofisk een netwerk van experten uitgebouwd waardoor de kruisbestuiving ook voor ondernemers met een grensoverschrijdende ambitie de kers op de taart is.

We zijn pas aan het begin van ons verhaal en kijken er naar uit om nog vele bijkomende mensen, managers en ondernemers te ondersteunen”, besluit Rudy Gabriël.

Kunnen wij jou helpen?

Doe beroep op onze experts. Wij zorgen voor een correcte en optimale aangifte van jouw personenbelasting, zodat jij zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus