Boekhouding en Fiscaliteit

Het voeren van een goede boekhouding en fiscaliteit is de basis in iedere onderneming. Als boekhoudkantoor is dit dan ook onze belangrijkste taak en zorgen wij ervoor dat alles correct verloopt. U levert ons uw documenten en wij verwerken al uw gegevens conform de actuele wetgeving en zorgen ervoor dat u geniet van alle mogelijke fiscale voordelen. Zo hoeft u hier geen aandacht meer aan te besteden en kan u uw focus richten op het besturen van uw onderneming.

Wat doet Cobofisk voor u?

Boekhouding en fiscaliteit:
Verwerken van al uw gegevens conform de actuele wetgeving

Fiscale optimalisatie: 
Fiscale optimalisatie van uw onderneming

BTW:
Indienen van uw periodieke btw-aangifte per maand of kwartaal

NBB:
Correct neerleggen van uw jaarrekening bij de Nationale Bank van België

Biztax:
Tijdig indienen van uw aangifte vennootschapsbelasting via Biztax

ToW: 
Invullen van uw persoonlijke belastingaangifte samen met alle fiscale voordelen

Controle:
Centraal aansprekingspunt bij een fiscale controle

Wettelijke formaliteiten:
In orde brengen van alle wettelijke administratieve verplichtingen

Uw boekhouding bij Cobofisk?

Mogelijkheid 1: Boekhouding laten doen

Cobofisk doet uw volledige boekhouding. U brengt uw boeken één maal per kwartaal of per maand binnen (afhankelijk van de hoeveelheid en of u kwartaal- of maandaangever bent) en wij doen de rest. We zorgen ervoor dat de btw-aangiftes tijdig verzonden worden en laten u op tijd weten, wat het saldo van uw btw-aangifte is. Ook staan wij in voor alle wettelijke formaliteiten zoals het indienen van een btw-listing, IC-listing, fiches 281.50, …

Mogelijkheid 2: Boekhouding zelf doen

U kan er ook voor opteren om uw boekhouding volledig of gedeeltelijk zelf te organiseren. Wij stellen ons boekhoudpakket ter beschikking of u doet verder met uw eigen pakket. Daarna controleren wij de inboekingen zodat er een correcte btw-aangifte verstuurd kan worden.

Wilt u alles zelf doen? Geen probleem, u kan nog steeds terecht bij ons voor vragen. U bent wel zelf verantwoordelijk voor de correcte indiening van uw btw-aangiftes en u brengt uw dossier 1 maal per jaar binnen. Dit is nodig voor de neerlegging van uw jaarrekening en jaarafsluiting bij een vennootschap of voor uw aangifte personenbelasting bij een eenmanszaak.

Waarom kiezen voor Cobofisk?

Fiscale optimalisatie

Bij Cobofisk zit fiscale optimalisatie in de basis dienstverlening geïntegreerd. Wij zorgen voor de fiscale optimalisaties, zodat u uw middelen voor andere doeleinden kan aanwenden.

Eigen dossierbeheerder

Bij Cobofisk heeft iedere klant een persoonlijke dossierbeheerder die uw dossier door en door kent. Hij/zij is uw centraal aansprekingspunt   en u kan steeds bij hem/haar terecht voor al uw vragen en problemen.

Professionele ervaring

Cobofisk heeft na 30 jaar een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in diverse sectoren. Ons professioneel team staat u en uw onderneming steeds bij en kijkt hoe we deze verder kunnen optimaliseren.

Persoonlijke aanpak

Iedere klant is uniek! Bij Cobofisk luisteren wij naar uw verhaal en passen ons aan naargelang uw specifieke noden. Samen met u, vormen we 1 team dat uw onderneming naar een hoger niveau wil tillen.

Onze specialisaties
Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes.