Cobofisk: het boekhoudkantoor met een blik op de toekomst

Op zoek naar een boekhoudkantoor? Of niet tevreden met de dienstverlening van uw huidige kantoor? Cobofisk heeft na 30 jaar een uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd in diverse sectoren. Ons professioneel team staat u en uw onderneming steeds bij en kijkt hoe we deze verder kunnen optimaliseren.

Neem nu contact met ons op

Het voeren van een goede boekhouding en fiscaliteit is de basis in iedere onderneming. Als boekhoudkantoor is dit dan ook onze belangrijkste taak en zorgen wij ervoor dat alles correct verloopt. Zo hoeft u hier geen aandacht meer aan te besteden en kan u uw focus richten op het besturen van uw onderneming.

Fiscale optimalisatie

Bij Cobofisk zit fiscale optimalisatie in de basis dienstverlening geïntegreerd. Wij zorgen er voor dat u optimaal gebruik maakt van alle fiscale optimalisaties, zodat u uw middelen voor andere doeleinden kan aanwenden.

Financieel advies

Hebt u liquiditeitsproblemen, bent u van plan om een verzekering af te sluiten of hebt u nog andere financiële vragen. Cobofisk helpt u met het juiste antwoord.

Sociaal advies

Bij Cobofisk krijgt u sociaal advies en kijken we om uw sociale verplichtingen te optimaliseren. Bovendien kunnen wij u helpen bij het voeren van een correct personeelsbeleid.

Juridisch advies

Het juridisch aspect binnen een onderneming is ook zeer belangrijk. Cobofisk heeft een antwoord op uw juridische vragen, dit telkens met een financiële onderbouw.

Eigen dossierbeheerder

Bij Cobofisk heeft iedere klant een persoonlijke dossierbeheerder die uw dossier door en door kent. Hij/zij is uw centraal aansprekingspunt   en u kan steeds bij hem/haar terecht voor al uw vragen en problemen.

Persoonlijke aanpak

Iedere klant is uniek! Bij Cobofisk luisteren wij naar uw verhaal en passen ons aan naargelang uw specifieke noden. Samen met u, vormen we 1 team dat uw onderneming naar een hoger niveau wil tillen.

Cobofisk is een boekhoudkantoor met een blik op de toekomst. Vraag daarom ook uitleg over Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat al uw facturen voor u inboekt. Dankzij live cijfers heeft u op elk moment een zicht op de financiële situatie van uw zaak.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Cobofisk kantoor

Contact informatie

Cobofisk Aalter

Brugstraat 147
9880 Aalter
België
Telefoon: 09/374 04 06
E-mail: [email protected]
URL:
BTW nummer: BE 0504.988.532

Contact informatie

Cobofisk Gent (Ghelamco)

Ottergemsesteenweg-Zuid 808
9000 Gent, O-VL
België
Telefoon: 0475/775.733
E-mail: [email protected]
URL:
BTW nummer: BE 0504.988.532