Wat kan Cobofisk voor uw eenmanszaak betekenen?

Boekhouder eenmanszaak

Als boekhoudkantoor is ons klantenbestand opgebouwd uit een groot deel van diverse eenmanszaken. Terwijl iedere eenmanszaak verschillende activiteiten kan uitoefenen hebben ze allemaal zeker één iets gemeen. Een (vereenvoudigde)-boekhouding voeren is verplicht. Als boekhoudkantoor kunnen wij u hierin bijstaan, niet alleen voor het voeren van uw boekhouding maar ook voor het begeleiden van uw eenmanszaak. Een goed georganiseerde boekhouding kan dan ook tal van voordelen opleveren. Doordat de fiscale ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt wordt, kan dat het verschil betekenen tussen winst en verlies.

Ook voor verder advies kunt u bij Cobofisk terecht. Wij bekijken wat het beste is voor u en uw eenmanszaak. Als zelfstandige is het ook zeer nuttig om informatie te verzamelen over de financiële kant van uw eenmanszaak. Via verschillende rapporteringstools bekijken we waar u staat en hoe we uw resultaat positief kunnen beïnvloeden.

Wat doen we voor uw eenmanszaak?

Boekhouding en fiscaliteit

Als eenmanszaak is het voeren van een goede boekhouding noodzakelijk. Het is een heel nuttig gebruikstool waar u enorm veel informatie kan uithalen en een goed geoptimaliseerde boekhouding kan het verschil betekenen tussen winst en verlies. Het kan u uw kosten enorm doen dalen en zo komt u later ook niet voor verassingen te staan.

lees meer

Rapportering

Snelle gegevensverwerking is enorm belangrijk in de huidige maatschappij. Hoe meer informatie er aanwezig is en hoe actueler deze informatie is, hoe gemakkelijker beslissingen kunnen worden genomen. Door gebruik te maken van persoonlijke rapporteringstools bent u in staat om aan deze snelle gegevensverwerking te voldoen en beschikt u altijd over de correcte gegevens.

lees meer

Advies

Als zelfstandige staat u er vaak alleen voor, wat niet altijd evident is. Cobofisk treedt op als uw persoonlijke adviseur. Als derde partij hebben wij een andere kijk op uw onderneming en door onze uitgebreide kennis kunnen wij u helpen met diverse problemen. Niet alleen voor financiële maar ook voor fiscale, juridische en sociale problemen kunnen wij u bijstaan.

lees meer

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes.