Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Academy – Benieuwd naar wat de impact van A.I. op jou onderneming kan hebben?

25/01/2024 @ 19:00 - 22:00

Free

Academy – Benieuwd naar wat de impact van A.I. op jou onderneming kan hebben?

25 januari 2024 – 19:00

Ontdek hoe Artificiële Intelligentie de spelregels verandert.

Als jouw vertrouwde partner in groei begrijpen we dat de snel evoluerende wereld van vandaag vraagt om constante innovatie. Daarom nodigen we je uit voor een inspirerend evenement dat de impact van Artificial Intelligence (AI) op jouw onderneming onder de loep neemt.

 

🌐 Wat Kun je Verwachten:

Tijdens dit evenement delen we diepgaande inzichten over hoe AI bedrijven verandert. We bespreken niet alleen de theoretische aspecten, maar bieden ook praktische strategieën en waardevolle tools om de mogelijkheden van AI in jouw bedrijfsvoering te verkennen. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of net begint, deze bijeenkomst biedt waardevolle kennis voor iedereen.

 

🚀 Waarom AI Belangrijk Is:

AI verandert de spelregels in de zakenwereld. Het heeft de kracht om efficiëntie te verbeteren, processen te stroomlijnen, klantrelaties te versterken en concurrentievoordeel te creëren. Ontdek hoe jouw onderneming kan profiteren van de mogelijkheden die AI te bieden heeft.

 

🤝 Netwerk en Samenwerking:

Tijdens het evenement heb je de kans om te netwerken met andere ondernemers en professionals die net zo enthousiast zijn over AI als jij. Deel ideeën, maak waardevolle connecties en verken mogelijke samenwerkingen voor de toekomst.

Verloop van de avond

  • 19u – 19u30: Ontvangst
  • 19u30 – 20u30: Academy: winstoptimalisatie
  • 20u30 – 22u00: Ontspannen netwerkmoment

Praktische info

Adres
Aalters Bedrijvencentrum / Coopman & Partners
Brugstraat 147
9880 Aalter

Parkeergelegenheid
Omliggende straten van Aalters Bedrijvencentrum (gratis)

Omdat je als ondernemer alleen maar kan leren van het contact met andere ondernemers, wisselen we graag de contactgegevens uit van alle aanwezigen op het event. Door het voltooien van je inschrijving ga je hiermee akkoord, tenzij tegenbericht tot één week na het event.

Locatie

Cobofisk
Brugstraat 147
Aalter, 9880 Belgium
+ Google Maps
Phone
0470997830
Bekijk Locatie website