Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

Hoe je onderneming laten groeien in een competitieve markt?

juni 1 @ 19:00 - 22:00

Hoe je onderneming laten groeien in een competitieve markt?

1 juni 2023 – 19:00

Cobofisk – Winstgevendheid zonder compromissen.

Als winstadviseur focust Cobofisk zich op hoe jouw onderneming haar winstgevendheid kan optimaliseren. We behandelen complexe vraagstukken waar je als ondernemer vaak mee te maken krijgt. Hoe identificeer je net die winstgevende kans? Hoe beheer of investeer je jouw winst? Stap voor stap nemen we je mee in dit proces.

Growl – Ondersteuning in uw digitale groei.

Growl zal jou laten zien hoe je jouw marketingstrategie kunt optimaliseren om meer leads te genereren, conversies te verhogen en de efficiëntie van jouw organisatie te verbeteren. We delen praktische tips en adviezen om de juiste leads naar jouw onderneming te trekken en hoe je jouw onderneming als merk kan neerzetten. Hoe begin je met het creëren van een sterke online aanwezigheid? Growl biedt jou hier een antwoord op. www.growl.be

Connect – Uw doelen, uw vermogen.

Wat als … deze turbulente tijden van onvoorspelbare gebeurtenissen, hoge inflatie en wijzigende fiscale wetgeving nog een tijdje aanhouden? Blijft u dan even zelfverzekerd en vastberaden over uw financiële toekomst? Concreet en doelgericht handelen in functie van uw wensen en verwachtingen: het lijkt moeilijk, soms zelfs onmogelijk. En nochtans: in uw professionele leefwereld tekent u wel budgetten en businessplannen uit. Deze worden geëvalueerd en bijgesteld waar nodig. Waarom passen we die aanpak niet toe op ons persoonlijke vermogenssituatie? Veelal worden beslissingen rond het familiaal vermogen genomen op basis van buikgevoel, in functie van ogenschijnlijke opportuniteiten.

Maar wat als … de leidraad voor deze financiële puzzel een op maat gemaakt, meetbaar en doelgericht persoonlijk plan zou zijn? Connect staat voor vermogensplanning en beleggingsoplossingen op maat, steeds vertrekkende vanuit persoonlijke doelstellingen. We combineren onze financiële, fiscale en juridische expertise met een persoonlijke aanpak. We sturen bij waar nodig en worden zo uw compagnon de route. www.connect-ed.be

De avond draait om het delen van kennis en het uitwisselen van ervaring en niet onbelangrijk; het leggen van nieuwe, inspirerende contacten. Op donderdag 1 Juni brengen wij, jullie ondernemers graag bij elkaar.

Verloop van de avond

  • 19u00 – 19u30: Welkom
  • 19u30 – 20u30: Sessie “Hoe je onderneming laten groeien in een competitieve markt?”
  • 20u30: Netwerken met een hapje en drankje

Praktische info

Adres
Aalters Bedrijvencentrum / Coopman & Partners
Brugstraat 147
9880 Aalter

Parkeergelegenheid
Omliggende straten van Aalters Bedrijvencentrum (gratis)

“Omdat je als ondernemer alleen maar kan leren van het contact met andere ondernemers, wisselen we graag de contactgegevens uit van alle aanwezigen op het event. Door het voltooien van je inschrijving ga je hiermee akkoord, tenzij tegenbericht tot één week na het event.” 

Details

Datum:
juni 1
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Cobofisk
Brugstraat 147
Aalter, 9880 Belgium
+ Google Maps
Telefoon:
0470997830
Bekijk Locatie website