Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

Ondernemersnetwerk – Crowdlending en Vastgoedinvesteringen in 2023

februari 28 @ 19:00 - 23:00

Ondernemersnetwerk – Crowdlending en Vastgoedinvesteringen in 2023

28 februari 2023 – 19:00

 Meer winst, Meer cash en Meer rust – Cobofisk 

Meer winst genereren met je onderneming, hoe pak je dat nu juist aan? Dat doe je niet enkel en alleen door het aantrekken van nieuwe klanten. Wij bespreken de verschillende mogelijkheden om de organische groei van jouw onderneming te gaan stimuleren. 

Steven onze financiële adviseur, geeft jou een inkijk in hoe je cijfers en de impact ervan beter kunt begrijpen. 

Investeren via Crowdlending – Look&Fin 

Jullie kennen ongetwijfeld al het begrip Crowdfunding, maar doet Crowdlending een belletje rinkelen, en waar ligt nu net het verschil? Tijdens dit event gaan wij nog een stapje verder en zal Kevin, van Look&Fin jullie in no-time wegwijs maken in de mogelijkheden die Crowdlending biedt.

Crowdlending, de belangrijkste tak binnen Crowdfunding, is bezig aan een grote opmars in België. Ten opzichte van andere Europese landen is het eigenlijk een inhaalbeweging want daar is de Crowdlending markt al jarenlang goed voor enkele miljarden Euro’s aan investeringen. Particulieren die rechtstreeks geld lenen aan bedrijven: hoe werkt dat juist? 

Verneem het van Kevin Bovyn, regio manager Vlaanderen en Nederland bij Look&Fin, de pionier en onbetwiste marktleider in België. 

Investeren in vastgoed als instrument in het kader van pensioenopbouw – Altro Invest 

Hoe pak je dit aan? En waarom blijft investeren in vastgoed tot op vandaag een goede keuze? Altro invest neemt je mee in het investeringsverhaal aan de hand van praktische voorbeelden 

waar je te weten komt waar de valkuilen of net de opportuniteiten liggen. Het wordt dus zeker en vast een boeiende avond. 

De avond draait om het delen van kennis en het uitwisselen van ervaring en niet onbelangrijk; het leggen van nieuwe, inspirerende contacten. Op dinsdag 28 Februari brengen wij, jullie ondernemers graag bij elkaar. 

Verloop van de avond

  • 19u00 – 19u30: Welkom
  • 19u30 – 20u30: Bespreken van verschillende trends op de markt 
  • 20u30: ‘Investment Proof’- netwerken 

Praktische info

Adres
Aalters Bedrijvencentrum / Coopman & Partners
Brugstraat 147
9880 Aalter

Parkeergelegenheid
Omliggende straten van Aalters Bedrijvencentrum (gratis)

“Omdat je als ondernemer alleen maar kan leren van het contact met andere ondernemers, wisselen we graag de contactgegevens uit van alle aanwezigen op het event. Door het voltooien van je inschrijving ga je hiermee akkoord, tenzij tegenbericht tot één week na het event.” 

Details

Datum:
februari 28
Tijd:
19:00 - 23:00

Locatie

Cobofisk
Brugstraat 147
Aalter, 9880 Belgium
+ Google Maps
Phone
0470997830
Bekijk Locatie website