Wat kan Cobofisk voor grote vennootschappen betekenen?

Als boekhouder/adviseur zijn wij ervan overtuigd dat wij een meerwaarde bieden aan grote vennootschappen. Door onze specifieke boekhoudkundige kennis gecombineerd met onze diverse specialiteiten helpen wij uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Met onze specialiteiten hebben we alles in huis om grote vennootschappen bij te staan en te helpen in hun groei.

Wat echter de grootste meerwaarde kan betekenen voor grote vennootschappen is onze kennis omtrent bedrijfsoptimalisatie. Wij kijken hoe we uw onderneming verder kunnen optimaliseren, niet alleen op boekhoudkundig vlak maar ook op verschillende andere aspecten. Cobofisk treed op als partner waar u uw problemen en vragen naar toe kan richten. Wij kijken samen welke richting we het best kunnen uitgaan, dit ondersteunend op onze ervaring en boekhoudkundige kennis.

Specialisaties voor grote vennootschappen

Business Process Management

Voor grote vennootschappen zijn wij gespecialiseerd in Business Process Management. Dit gaat verder dan het gewone boekhouden. We bieden een aantal persoonlijke tools aan die helpen grote vennootschappen verder te optimaliseren en te groeien. Door onze jarenlange ervaring en onze boekhoudkundige achtergrond hebben wij de kennis gebundeld in een aantal specialisaties waarmee we u van dienst kunnen zijn.

lees meer

Rapportering

Voor grote vennootschappen is het van uiterst belang om aan een snelle en correcte (tussentijdse) rapportering te doen. Wij hebben de tools in huis die hiervoor nodig zijn. Het opstellen van KPI’s, het analyseren van andere gegevens, evoluties ontdekken. Kortom zal er door deze tools een veel snellere gegevensverwerking kunnen plaatsvinden en beschikt u altijd over de correcte actuele gegevens.

lees meer

Advies

Als partner binnen uw adviesgroep staan wij paraat om u steeds deskundig advies te verlenen, dit onderbouwd door onze boekhoudkundige kennis en jarenlange ervaring. Als boekhoudkantoor zijn wij de ideale partner voor grote vennootschappen in functie van adviesverlening. Wij hebben dan ook de perfecte achtergrond om uw bedrijf op fiscaal, juridisch, financieel of sociaal vlak bij te staan.

lees meer

Boekhouding en fiscaliteit

Grote vennootschappen hebben meestal een eigen boekhoudafdeling of een bekwaam boekhoudkundig verantwoordelijke. Cobofisk bekijkt samen met de verantwoordelijke hoe we de boekhouding beter kunnen organiseren en of er nog bepaalde fiscale optimalisaties van toepassingen kunnen zijn.

lees meer

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes.