alesia-kazantceva-VWcPlbHglYc-unsplash

Advies bij oprichting

Cobofisk heeft door de jaren heen reeds veel ondernemers geholpen met het oprichten van hun zaak. Als startende ondernemer wilt u niets liever dan zo snel mogelijk te beginnen. Maar zonder een goede begeleiding bij de start kunnen er later fiscale of juridische problemen opduiken. Bij ons kan u terecht voor een begeleiding van A tot Z voor de oprichting van een nieuwe vennootschap. Wij brengen alle formaliteiten in orde en ontzorgen u zo van alle administratieve taken die bij een oprichting komen kijken.

Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en wat het best is voor u en uw onderneming. We bieden bij de opstart ook bedrijfsadvies op maat aan, zodat uw business snel kan groeien.

Vennootschapsrechtelijk advies & fusie en overname

Heeft u hulp nodig bij het opstellen of verbeteren van uw algemene voorwaarden? Uw factuurvoorwaarden? Heeft u twijfels of vragen bij uw huidige situatie? Wij begeleiden u bij alles betreffende vennootschapsrecht en vragen rulings aan voor u, zodat u duidelijkheid krijgt omtrent uw situatie.

Bij Cobofisk kan u ook terecht voor begeleiding bij fusies en overnames. Alvorens u een overname of fusie gaat doorvoeren zijn er een aantal stappen die noodzakelijk zijn. We bekijken samen hoe we de stappen het best doorlopen. Een overname of fusie is namelijk niet zonder risico’s en een slechte beslissing kan nefaste gevolgen hebben voor het verdere verloop van uw onderneming. Een goede begeleiding hierin is zeer belangrijk. Cobofisk beschikt over de nodige kennis om een overname of fusie gestructureerd en georganiseerd te laten verlopen.

tingey-injury-law-firm-6sl88x150Xs-unsplash
michael-longmire-lhltMGdohc8-unsplash

Successie- en vermogensplanning

Op basis van onze expertise en jarenlange ervaring, kunnen wij u perfect begeleiden bij uw successie-en vermogensplanning. Heeft u al eens nagedacht over een zorgvolmacht? Heeft u uw testament op orde? En wat met uw huwelijkscontract?

Een zorgvolmacht is bijvoorbeeld uitermate geschikt om aan successieplanning te doen. Het biedt u de mogelijkheid om zelf te beslissen wie in geval van uw wilsonbekwaamheid over uw vermogen kan beheren, zonder dat hier enige bewindvoering bij komt kijken. Maar successie- en vermogensplanning is meer dan een zorgvolmacht. Successieplanning kan de erfbelasting verminderen, het beschermt uw dierbaren en geeft u gemoedsrust omdat u weet dat uw vermogen naar uw wens verdeeld zal worden.

We bekijken samen het gehele plaatje, van zorgvolmacht en testament tot huwelijkscontract. Wij zoeken telkens naar de meest passende oplossing en geven u advies op maat.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.