Wat kan Cobofisk voor uw kleine vennootschap betekenen?

kleine vennootschappen

Als kleine vennootschap moet u wat van alle markten thuis zijn en dat is niet voor iedereen even evident. Vaak hebt u nood aan een derde partij die niet afhankelijk is van uw vennootschap, maar die wel een goed zicht heeft op wat er gebeurt binnen het bedrijf. Als adviseur/boekhouder maken wij deel uit van uw vaste adviesgroep en hebben wij de kennis in huis om u te ondersteunen en te begeleiden.

Door het aanbieden van onze 4 modules kunnen wij u met gelijk welk probleem van dienst zijn. Samen bekijken we welke richting we kunnen inslaan en wat het beste is voor u en uw vennootschap. Onze modules zijn vrij te kiezen wat u zelf nodig acht. Bent u tevreden met enkel uw boekhouding, geen probleem. Hebt u toch wat extra’s nodig, u kiest welke andere modules u van dienst kunnen zijn.

Specialisaties voor uw kleine vennootschap

Rapportering

Voor een vennootschap is het van cruciaal belang om over up-to-date gegevens te beschikken omtrent de huidige stand van zaken. Hoe meer en hoe sneller er informatie wordt verzameld hoe makkelijker er beslissingen kunnen worden genomen. Door gebruik te maken van persoonlijke rapporteringstools kan er een snelle gegevensverwerking plaatsvinden en beschikt u altijd over de up-to-date gegevens.

lees meer

Advies

De bedrijfswereld verandert aan een zeer snel tempo en het is bijna onmogelijk om van alles op de hoogte te blijven. Wij hebben dan ook de perfecte achtergrond om uw bedrijf op fiscaal, juridisch, financieel of sociaal vlak bij te staan. Door het aanwenden van een derde partij schept dit een andere kijk op uw vennootschap en staan wij altijd paraat om uw vragen te beantwoorden.

lees meer

Boekhouding en fiscaliteit

In een kleine vennootschap is uw boekhouding geen noodzakelijk kwaad. Het is een tool waar er zeer veel informatie te vinden is en waar u een concurrentieel voordeel uit kan halen. Een goed georganiseerde boekhouding heeft dan ook veel voordelen en kan u veel kosten besparen.

lees meer

Business Process Management

Wilt u nog een stap verder? Wij bekijken hoe we uw bedrijf verder kunnen optimaliseren. Bij business process management staat het ontwikkelen van persoonlijke werktools centraal. Daarmee helpen we uw bedrijfsprocessen te ondersteunen en verder te optimaliseren. Door onze uitgebreide kennis en de jaren ervaring zijn we gespecialiseerd in bepaalde domeinen.

lees meer

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes.