TestimonialsOnline shoppen, webshop

“Corona gaat ons niet klein krijgen!” moet Conny Puype van Koen Van Hulle Landbouwmachines en Kinderspeelgoed gedacht hebben en prompt startte ze voor haar winkel in kinderspeelgoed een thuis leverservice. Het heeft haar geen windeieren gelegd, zegt ze zelf: “Terwijl iedereen in zijn kot zat, ben ik nooit zoveel op de baan geweest. Ik heb onmiddellijk na de lockdown mijn winkel gesloten en gecommuniceerd via de website en de social media dat ik thuis leveringen zou opstarten. Het was een instant succes. Zelfs zaterdagavonden en zondagen heb ik geleverd. Het heeft mij heel wat nieuwe klanten opgeleverd.”

En die gestegen omzet wordt ingeboekt door Cobofisk, hun boekhouder sinds de dag dat Conny en haar man Koen beslisten om fulltime zelfstandige te worden.

Conny: “Wij zijn nog altijd zeer tevreden over de samenwerking. Als je bij Cobofisk met een vraag zit, dan kan je die eender wanneer stellen, er komt altijd zeer snel een antwoord. En de kwaliteit van hun diensten is er nog enorm op vooruitgegaan sinds ze omgeschakeld zijn naar een digitale boekhouding. Nu hebben we op ieder moment van de dag zicht op onze cijfers, daar waar je vroeger dagen moest wachten.”