Over Cobofisk

Samen maken we jouw onderneming klaar voor de toekomst

Dankzij onze digitale dienstverlening nemen wij jouw volledige boekhouding onder handen en kan je je focussen op de toekomst van jouw onderneming.

Meer dan 35 jaar ervaring en ons uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn zowel voor boekhoudkundig- , fiscaal- als voor ondernemersadvies.

Onze troeven

Accurate opvolging

Cobofisk is gespecialiseerd in de boekhouding en fiscale optimalisatie van vennootschappen en het adviseren van ondernemers. Ons enthousiast team staat klaar om jouw administratie op te volgen. Zo kan je op tijd bijsturen waar nodig.

Persoonlijke begeleiding

Louter boekhouden is achterhaald. Wij profileren ons als totaaladviseur. Onze begeleiding is aangepast aan jouw persoonlijke en professionele doelstellingen.

Betrouwbare Partner

Reeds meer dan 35 jaar behandelen we dossiers en combineren we kwaliteit en betrouwbaarheid. We zijn uitgegroeid tot een gerespecteerd kantoor met inhouse-experts in verschillende domeinen.

One-stop-shop

Wij willen voor jou de vertrouwenspersoon zijn waar je met alle financiële, fiscale, juridische, strategische en digitale vraagstukken terechtkan. Wij zorgen er steeds voor dat jouw vragen snel beantwoord worden zodat je nog efficiënter jouw onderneming kan leiden. Wij dragen zorg voor elke vraag en gaan graag het gesprek met je aan.

Werken bij Cobofisk?

Ontdek je
toekomst ▸

Meer dan 600 tevreden klanten

Geen vraag is hen teveel. Een aanrader voor wie 100% zekerheid wilt dat zijn boekhouding tip top in orde is, en kan rekenen op bijhorend advies.

Ons gedreven team

Carine

Lennert

Sales & Business
Development Manager
[email protected]

Rudy

COO & Strategy Advisor
[email protected]

Frederick

Financial Advisor
[email protected]

RUUD

Legal Advisor
[email protected]

Jessy
Digital Advisor
[email protected]

Saskia

Management assistant
[email protected]

Laat je inspireren.

Dankzij onze ervaring en uitgebreide netwerk kunnen we je op uiteenlopende vlakken ondersteunen en advies geven. Wij zijn er alvast klaar voor, jij ook?

Onze missie

We willen de best mogelijke omgeving creëren waarin jij en jouw onderneming kunnen groeien. Dit doen we door te focussen op jouw doelen als mens, ondernemer en manager. Wij informeren, inspireren, adviseren je tijdens jouw reis en verzorgen jouw administratie. Op deze manier kan je je concentreren op het runnen van jouw onderneming en kan je blijven groeien in leiderschap.

Onze visie

In een maatschappij die steeds sneller evolueert en digitaliseert wordt het voor accountancy kantoren moeilijk om het verschil te maken. Dankzij onze digitale boekhoudplatformen, vereenvoudigen we jouw administratie en ons enthousiast team en de digitale platformen doen de rest.

Ons en hun doel? Je ontzorgen en meeschrijven aan jouw succesverhaal.

+35

Meer dan 35 jaar jouw vertrouwenspartner voor boekhoudkundig & ondernemersadvies.

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Let's talk!

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus