Over ons

Dankzij onze uitstekende digitale dienstverlening nemen wij uw volledige boekhouding onder handen en kan u zich focussen op wat u graag doet.

Onze vele jaren ervaring en ons uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij een betrouwbare partner zijn zowel voor boekhoudkundig-  als voor ondernemersadvies.

Lees hier meer over ons.

Onze troeven
Kwalitatieve dienstverlening

Louter boekhouden is achterhaald. Wij profileren ons als totaaladviseur. Bij Cobofisk bieden wij o.a. volgende diensten aan:

  • Boekhouding en fiscaliteit
  • Bedrijfsrapportering
  • Bedrijfsadvies
  • Business Process Optimalisation
  • Successie- en vermogensplanning
  • Marktuitbreidingsadvies

Uitgebreid netwerk

Cobofisk is al meer dan 30 jaar actief in de accountancywereld. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een een gerespecteerd kantoor met inhouse-experts in verschillende branches.

Wij hebben ook een uitgebreid netwerk van specialisten opgebouwd waarop we steeds een beroep kunnen doen om aan uw noden te voldoen.

Klantgericht

Cobofisk is gespecialiseerd in de boekhouding en fiscale optimalisatie van vennootschappen. Elke klant is bij ons uniek en verdient een aanpak op maat.

Wij luisteren naar uw wensen en verlangens en zijn een klankbord voor u als ondernemer. Wij denken mee en reiken opportuniteiten aan. Op basis van persoonlijk contact en een optimale vertrouwensrelatie bouwen we samen aan uw verhaal. Transparantie is niet toevallig een van onze kernwaarden.

One Stop Shop

Cobofisk wil de referentie zijn op vlak van digitaal boekhouden. Wij willen voor jou de one-stop-shop zijn waar u met alle financiële, fiscale en juridische vraagstukken terechtkan.

Uw persoonlijke adviseur moet een vertrouwenspersoon worden die u niet alleen raadpleegt bij problemen maar die ook al proactief aan de slag gaat door bepaalde rapporten op te maken.

Cobofisk is niet zomaar een boekhouder, wij zijn uw partner.

Onze missie

We willen de best mogelijke omgeving creëren waarin u en uw bedrijf kunnen floreren.

Dit doen we door te focussen op uw doelen als ondernemer en leider.

Wij begeleiden u tijdens de reis en verzorgen uw administratie.

Op deze manier kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf en de beste leider zijn die u kunt zijn.

Onze visie

In een maatschappij die op technologisch vlak steeds evolueert wordt het voor boekhoudkantoren moeilijk om een verschil te maken.

Met Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat we gebruiken, laadt u eenvoudig inkomende en uitgaande facturen op en wij en het systeem doen de rest.

Zo ontzorgen we u optimaal en kan u zich met andere zaken bezighouden in plaats van met uw boekhouding.

Maar daar houdt het voor ons niet op. Op basis van uw boekhouding en administratie maken wij gedetailleerde analyses die u vooruithelpen.

Wij staan u bij in elk aspect van ondernemen en hebben daarom een groot netwerk van specialisten opgebouwd.

Ons en hun doel? U ontzorgen en meeschrijven aan uw succesverhaal.

Contact

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van het laatste nieuws inzake o.a. vermogensplanning, belastingen en digitaal boekhouden.