Wie zijn wij?

Wij zijn een boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen onder de naam Cobofisk met 2 vestigingen:

  Aalter, Aalters Bedrijvencentrum

   Gent, Ghelamco Arena

Alle kantoren hebben alle kennis in huis om aan een veelzijdige dienstverlening te voldoen.

Missie

Cobofisk wil de referentie zijn in het verlenen van administratieve diensten en het brengen van inzichten en oplossingen voor het nemen van cijfer gebaseerde beslissingen. Cobofisk is opgebouwd uit 4 pijlers nl. compliance, proactief, intuïtie ondersteunen en klankbord.

De vier pijlers van Cobofisk

Compliance

De wetgeving is complex, de vereisten om compliant te zijn liggen hoog. Cobofisk wil zicht garant stellen voor een efficiënt en transparante administratieve ondersteuning van de ondernemer. Wat niet core is voor de ondernemer is core voor Cobofisk.

 Proactief

Boekhouding en fiscaliteit is slecht de basis dienstverlening. Cobofisk wil proactief zijn voor zijn klant en doet dit door de klant te informeren op basis van rapporten over de veranderingen binnen hun markt.

 Intuïtie ondersteunen

Bedrijfsleiders hebben steeds meer nood aan een degelijke economische ondersteuning. Cobofisk helpt die beslissingen te ondersteunen door ze te laten onderbouwen met cijfers en het uitwerken van scenario’s.

 Klankbord

Zelfs als Intuïtie en een ondersteunende cijferanalyse een duidelijke richting aangeven, is het comfortabel voor de ondernemer om een klankbord te hebben. Cobofisk is een klankbord voor iedere ondernemer, wij denken mee en reiken opportuniteiten aan.

Waarom kiezen voor Cobofisk?

Diverse dienstverlening

Boekhouding en fiscaliteit – Bedrijfsrapportering – Bedrijfsadvies – Business Process Optimalisation

Ervaring

Cobofisk bestaat al 30 jaar en heeft door de jaren heen heel wat ervaring opgebouwd.

Persoonlijke aanpak

Bij Cobofisk is iedere klant evenwaardig, eenmanszaak of vennootschap u bent even belangrijk.

Toekomstgericht

Wij zijn een bedrijf dat meedenkt met zijn klanten en kijkt naar de toekomst.

Cobofisk academy

Wij trachten onze kennis over te dragen naar onze klanten door het aanbieden van opleidingen.

Team van experts

We hebben een team van experts in huis en een uitgebreid netwerk om te voldoen aan alle noden.

Partnership

We kiezen voor het ontwikkelen van een partnership geen 1 op 1 maar een team.

Visie

Compliant worden zal steeds meer geautomatiseerd verlopen en het zal moeilijker worden om een toegevoegde waarde te creëren voor de klant. Cobofisk wil een organisatie zijn met een bijzondere expertise in huis om op basis van de boekhouding en administratie, oplossingen en cijferanalyses aan te reiken die de ondernemers vooruit kunnen helpen. Wij zullen daarom de ondernemer bijstaan in alle beleidsdomeinen en zal daartoe naast interne specialisten een netwerk van experts rond zich verzamelen die met dezelfde filosofie en waarden en normen de klanten van Cobofisk wil helpen.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf in op onze nieuwsbrief: u ontvangt regelmatig nuttige info en blijft op de hoogte van de belangrijkste nieuwtjes.