Onze cases

Laat onze klanten jou overtuigen

Wij kunnen jou wel vertellen wat onze diensten zijn, en hoe wij jou kunnen helpen. Maar beter is dat onze klanten jou het zelf vertellen.

Geen minuut spijt van

Luc stelde ons voor om over te schakelen naar het nieuwe boekhoudprogramma YUKI, we aarzelden eerst omdat we nogal aan het klassiek boekhouden zijn.

Na enkele telefoontjes over en weer overtuigden Luc en Lennert ons toch om met YUKI aan de slag te gaan en daar hebben we nog geen minuut spijt van! Je hebt elk moment van de dag een zicht, hoe jouw bedrijf draait.

Zeer goeie begeleiding en ondersteuning, elke moment van de dag!

Lieven Verbeke – Verbeke BVBA 

Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken!

Wij zijn al jaren klant bij Cobofisk en wanneer Luc ons vertelde over een manier om veel tijd te besparen op onze eigen administratie, stonden wij daar vrij sceptisch tegenover. Hij kon ons echter overtuigen om mee te stappen in het project en wij schakelden over op het digitale cloudplatform Yuki. Daar zijn wij hem enorm dankbaar voor. Nu minder dan drie maanden later heeft Yuki ons een bijkomend onverwacht probleem opgeleverd. Daar onze interne boekhoudster vroeger niet door haar werk raakte heeft zij, ondanks de mooie groei van ons bedrijf, veel minder werk. Door het automatiseren van processen en een dagdagelijkse opvolging heeft Yuki onze administratie enorm vereenvoudigd en kunnen we snel inspelen op veranderingen.

Ik zou alle ondernemers die tot over hun oren onder werk zitten aanraden om over te schakelen op Yuki. Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken, daar draait het toch om!

Luc H. – Mo-vis

Ik was aanwezig op het evenement van 30 maart!

De babbel na de presentatie was voor mij ook heel interessant. Beetje bevestiging dat iedere business hetzelfde is maar tegelijkertijd een andere benadering/aanpak nodig heeft. Bij volgende info avonden zal ik zeker nog wel langskomen.

Carla Volckaert – Hr & Office Manager

Gemoedsrust en controle

Ik heb lang gezocht naar de ideale boekhouder of het ideale kantoor. Ik heb voor Cobofisk gekozen en heb er nog geen seconde spijt van. Ze volgen je heel goed op, houden je van alles op de hoogte en je weet dat alles in orde is. Een hele geruststelling. Het gebruik van Yuki als programma om je eigen boekhouding te bekijken en documenten aan te leveren is gewoon onmisbaar. Je betaalt iets meer dan bij een kleine boekhouder, maar de service is top en het spaart je uren, misschien zelfs dagen boekhoudproblemen uit. Bovendien geven ze gratis trainingen. Geen vraag is hen teveel. Een aanrader voor wie 100% zekerheid wilt dat zijn boekhouding tip top in orde is.

Pieter Dewinter – Hiverco 

Cobofisk reageert responsief en correct op onze vragen.

We geloven hard in automatisatie en digitalisering en Cobofisk maakt het via Yuki voor ons mogelijk om op een snelle, efficiënte manier onze boekhouding te regelen. Geen stressvolle momenten meer op het eind van het kwartaal, maar altijd mee zijn met je boekhouding geeft een gerust gevoel en meer tijd voor andere zaken.

Pieter Carette – SiteOptimo

Als jonge ondernemers staan Sofie en ikzelf altijd klaar om bij te leren.

We zien onze onderneming altijd als “a work in progress“. Als Luc met zijn team van Cobofisk met deze interessante avonden de deur voor kennis openstelt, dan was het voor ons geen twijfel om binnen te stappen.

Alain Vandewalle – Makelaarshuys

Werken bij Cobofisk?

Ontdek je
toekomst ▸

Let’s inspire you

Zin om je kennis
te verruimen?

Let's talk!

Openingsuren

Maandag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Dinsdag 08:30 – 12:00
Woensdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Donderdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 17:00
Vrijdag 08:30 – 12:00 en 13:30 – 16:00

© Copyright | Cobofisk | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | By Publiplus