Laat onze klanten u overtuigen

Wij kunnen u wel vertellen wat onze diensten zijn, en hoe wij u kunnen helpen. Maar beter is dat onze klanten u het zelf vertellen.

Verbeke

Tieleman verhuur

Steyro

Pieter Dewinter – Hiverco

Gemoedsrust en controle

Ik werk nu enige tijd met Yuki en wil hierbij mijn tevredenheid laten weten. Het zorgt voor meer gemoedsrust en controle bij mij, er is correcte opvolging van jullie kant, en nu ook de opvolging i.v.m. personenbelasting (i.p.v. last minute in oktober) maakt alles comfortabeler.

Lieven Verbeke – Verbeke BVBA
Bedrijfsleider

Geen minuut spijt van

Luc stelde ons voor om over te schakelen naar het nieuwe boekhoudprogramma YUKI,
we aarzelden eerst omdat we nogal aan het klassiek boekhouden zijn.

Na enkele telefoontjes over en weer overtuigden Luc en Lennert ons toch om met YUKI aan de slag te gaan en daar hebben we nog geen minuut spijt van!

Je hebt elk moment van de dag een zicht, hoe u bedrijf draait.

Zeer goeie begeleiding en ondersteuning, elke moment van de dag!

Pieter Carette – SiteOptimo
Bedrijfsleider

Cobofisk reageert responsief en correct op onze vragen.

We geloven hard in automatisatie en digitalisering en Cobofisk maakt het via Yuki voor ons mogelijk om op een snelle, efficiënte manier onze boekhouding te regelen. Geen stressvolle momenten meer op het eind van het kwartaal, maar altijd mee zijn met je boekhouding geeft een gerust gevoel en meer tijd voor andere zaken.

Luc H. – Mo-vis
Bedrijfsleider

Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken!

Wij zijn al jaren klant bij Cobofisk en wanneer Luc ons vertelde over een manier om veel tijd te besparen op onze eigen administratie, stonden wij daar vrij sceptisch tegenover. Hij kon ons echter overtuigen om mee te stappen in het project en wij schakelden over op het digitale cloudplatform Yuki. Daar zijn wij hem enorm dankbaar voor. Nu minder dan drie maanden later heeft Yuki ons een bijkomend onverwacht probleem opgeleverd. Daar onze interne boekhoudster vroeger niet door haar werk raakte heeft zij, ondanks de mooie groei van ons bedrijf, veel minder werk. Door het automatiseren van processen en een dagdagelijkse opvolging heeft Yuki onze administratie enorm vereenvoudigd en kunnen we snel inspelen op veranderingen.

Ik zou alle ondernemers die tot over hun oren onder werk zitten aanraden om over te schakelen op Yuki. Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken, daar draait het toch om!

Deze bedrijven vertrouwen op Cobofisk

Een greep uit onze klantenlijst:

Tevreden klant? Geef ons een review!

Als gewaardeerde klant van Cobofisk zijn wij benieuwd naar uw ervaring met ons kantoor. Mogen wij uw mening hierover weten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.