luc3

Uw winstadviseur

Vertrekkende vanuit een diepere zoektocht naar uw missie (waarom doet u wat u doet?) en uw visie (waar gaat u heen?), proberen we samen duidelijk te definiëren in wat u anders wil zijn dan uw concullega’s. Vervolgens gaan we samen op zoek naar uw ideale klant, en proberen we te begrijpen welk probleem u met uw dienst of product oplost bij uw (potentiële) klanten. Om extra winst te maken is het noodzakelijk de producten of diensten die u levert zeer duidelijk te benoemen. Door samen goed na te denken over het product of de dienst die u levert, zal u uiteindelijk tot een betere oplossing komen voor uw eindklant en automatisch zal dat meer winst opleveren. Klanten betalen immers niet meer voor producten of diensten, maar voor oplossingen. Vervolgens stellen we samen doelen voor de komende weken, maanden en jaar. Om de weg naar uw doel zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen, brengen we mogelijke uitdagingen in kaart, waardoor het makkelijker wordt hiervoor oplossingen te zoeken.

Dit alles zal resulteren in veel meer inzicht, veel meer vertrouwen in uzelf en uw onderneming, aanzienlijk minder tijdsdruk en stress, en aldus automatisch in meer winst. En daar doen we het toch voor?

Persoonlijk advies

Financieel advies

Hebt u liquiditeitsproblemen, bent u van plan om een verzekering af te sluiten of hebt u nog andere financiële vragen. Cobofisk helpt u met het juiste antwoord.

Sociaal advies

Bij Cobofisk krijgt u sociaal advies en kijken we om uw sociale verplichtingen te optimaliseren. Bovendien kunnen wij u helpen bij het voeren van een correct personeelsbeleid.

Fiscaal advies

Cobofisk is als fiscaal raadgever uw eerste aansprekingspunt voor al uw vragen. Samen bekijken we hoe we dit kunnen toepassen op uw persoonlijke situatie.

frederick4 cropped
lennert2 cropped 2

Bedrijfsadvies op maat

Cobofisk zit aan de basis van alle financiële gegevens. Als boekhouder hebben wij een beter strategisch inzicht in uw onderneming en zien wij ook waar de uitdagingen liggen. Door het aanbieden van bedrijfsadvies op maat kunnen we stappen ondernemen die uw bedrijf helpen groeien. We houden dan ook nauwgezet alle parameters in het oog en denken met u mee over de continuïteit en de rentabiliteit van uw zaak. Ons advies is gericht om niet alleen snel resultaat te behalen maar ook om op lange termijn haar vruchten af te werpen.

Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.