Soorten advies

Financieel advies

Hebt u liquiditeitsproblemen, bent u van plan om een verzekering af te sluiten of hebt u nog andere financiële vragen. Cobofisk helpt u met het juiste antwoord.

Sociaal advies

Bij Cobofisk krijgt u sociaal advies en kijken we om uw sociale verplichtingen te optimaliseren. Bovendien kunnen wij u helpen bij het voeren van een correct personeelsbeleid.

Fiscaal advies

Cobofisk is als fiscaal raadgever uw eerste aansprekingspunt voor al uw vragen. Samen bekijken we hoe we dit kunnen toepassen op uw persoonlijke situatie.

Bedrijfsspecifiek advies

Opstartadvies

Cobofisk heeft door de jaren heen al veel ondernemers geholpen met het oprichten en uitgroeien van hun zaak. Als startende ondernemer wilt u niets liever dan zo snel mogelijk te beginnen. Maar zonder een goede begeleiding bij de start kunnen er later fiscale problemen opduiken. U kunt bij ons terecht voor alle vragen omtrent het opstarten van uw onderneming. Wij bekijken samen met u welke mogelijkheden we hebben en wat het best is voor uw onderneming. We bieden bij de opstart ook bedrijfsadvies op maat aan, zodat uw business snel kan groeien. Wilt u zelfstandig worden bekijk dan zeker onze startergids.

Starters
Overname of fusie

Overname of fusie

Bent u van plan om een overname of fusie door te voeren, kom dan zeker te rade bij Cobofisk. Alvorens u een overname of fusie gaat uitvoeren zijn er een aantal stappen die noodzakelijk zijn. Wij bekijken samen hoe we de stappen het best doorlopen. Een overname of fusie is dan ook niet zonder risico’s en een slechte beslissing kan nefaste gevolgen hebben voor het verdere verloop van uw onderneming. Een goede begeleiding hierin is zeer belangrijk. Cobofisk beschikt over de nodige kennis om een overname of fusie gestructureerd en georganiseerd te laten verlopen.

Successie en vermogensadvies

Cobofisk denkt samen met u mee over het opbouwen en structureren van uw vermogen inzake successie- en vermogensplanning. Wij begeleiden u zowel bij de organisatie van uw vermogensopbouw, als bij de organisatie van de overdracht van uw vermogen. Wij zoeken telkens naar de meest passende oplossing op uw maat. Naast adviesverlening werken wij een integraal plan uit inzake estate planning of personal financial planning.

“Leid de groei van een appelboom in de richting waarin je hem wil en ga onder de schaduw ervan zitten als je oud bent.”

Successie en vermogensplanning
Persoonlijk bedrijfsadvies

Persoonlijk bedrijfsadvies

Cobofisk zit aan de basis van alle financiële gegevens. Als boekhouder hebben wij een betere strategische inzicht in uw onderneming en zien wij ook waar de pijnpunten liggen. Door het aanbieden van bedrijfsadvies op maat kunnen we stappen ondernemen die uw bedrijf helpen beter te groeien. We houden dan ook nauwgezet alle parameters in het oog en denken met u mee over de continuïteit en de rentabiliteit van uw zaak. Ons advies is gericht om niet alleen snel resultaat te behalen maar om ook om op lange termijn haar vruchten af te werpen.

Marktuitbreidingsadvies

Bent u van plan een nieuwe markt aan te boren of hebt u die intentie maar weet u niet hoe u het best te werk gaat. Cobofisk heeft ruime ervaring met het uitvoeren van een marktonderzoek binnen verschillende sectoren. Wij brengen zowel de groeimogelijkheden als de risico’s en bedreigingen in kaart. Op basis hiervan adviseren wij u over de mogelijkheid van het uitbreiden van uw activiteiten in deze nieuwe markt. Om hierin succesvol te zijn, is het aangewezen om in te spelen op de strategieën van de concurrentie en te beantwoorden aan de wensen van uw nieuwe doelgroep.

Marktuitbreidingsadvies
Geïnteresseerd?

Maak vrijblijvend een afspraak, wij luisteren graag naar uw verhaal en proberen u op de meest gunstige manier van dienst te zijn.

Luc Coopman

Luc Coopman