Minder boekhouden = meer tijd voor het echte werk

Als ondernemer wil je altijd de vinger aan de pols hebben wat je zaak betreft. Maar dat is wat moeilijk met stapels papieren bonnetjes en facturen die je elk kwartaal naar de boekouder moeten, toch? Dankzij Yuki is elk document in een paar kliks ingevoerd. Nooit nog wachten op “de cijfers”, dus: alles is binnen de 24 uur ingeboekt, zodat je op elk moment weet hoe de zaken er voor staan. Slim en makkelijk dus, wat jou meer tijd geeft om in je dromen en toekomstplannen te stoppen.

Waarom online boekhouden?


Meer tijd om te focussen op je onderneming


Minder papierwerk


24/7 zicht op je werkelijke financiële situatie


Alles binnen 24 uur geboekt


Makkelijk via je pc, tablet of smartphone<


Geautomatiseerde online boekhouding


Snelle verbinding met je boekhouder


Alles in één online boekhoudplatform


Correct, tijdig en volledig

Reeds 170 ondernemers werken met ons digitaal boekhoudplatform!

Gemoedsrust en controle bij mij

Ik werk nu enige tijd met Yuki en wil hierbij mijn tevredenheid laten weten. Het zorgt voor meer gemoedsrust en controle bij mij, er is correcte opvolging van jullie kant, en nu ook de opvolging i.v.m. personenbelasting (i.p.v. last minute in oktober) maakt alles comfortabeler.

Pieter Dewinter – Hiverco

Geen minuut spijt van

Luc stelde ons voor om over te schakelen naar het nieuwe boekhoudprogramma YUKI,
we aarzelden eerst omdat we nogal aan het klassiek boekhouden zijn.

Na enkele telefoontjes over en weer overtuigden Luc en Lennert ons toch om met YUKI aan de slag te gaan en daar hebben we nog geen minuut spijt van!

Je hebt elk moment van de dag een zicht, hoe u bedrijf draait.

Zeer goeie begeleiding en ondersteuning, elke moment van de dag!

Lieven Verbeke – Verbeke BVBA
Bedrijfsleider

Tijdswinst

Vroeger was ik aan het einde van de maand telkens bijna een hele dag bezig met het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen en de bankverrichtingen. Nu wordt alles automatisch aangeleverd in Yuki. We hebben er zelf nauwelijks nog werk aan en toch is de boekhouding dagelijks up-to-date! Dus enorme tijdswinst en kunnen handelen op basis van actuele cijfers, wat kan je als ondernemer nog meer willen?

Sofie – De Baere Installations
Financiële administratie

Cobofisk reageert responsief en correct op onze vragen.

We geloven hard in automatisatie en digitalisering en Cobofisk maakt het via Yuki voor ons mogelijk om op een snelle, efficiënte manier onze boekhouding te regelen. Geen stressvolle momenten meer op het eind van het kwartaal, maar altijd mee zijn met je boekhouding geeft een gerust gevoel en meer tijd voor andere zaken.

Pieter Carette – SiteOptimo
Bedrijfsleider
Ik wil ook online boekhouden zonder gedoe.

Ja, ik wil meer weten over Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat alle facturen voor mij inboekt. Ik wil op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

Vertel me meer over Yuki!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.