logo-Yuki
Minder boekhouden = meer tijd voor het echte werk

Als ondernemer wil je altijd de vinger aan de pols hebben wat je zaak betreft. Maar dat is wat moeilijk met stapels papieren bonnetjes en facturen die je elk kwartaal naar de boekouder moeten, toch? Dankzij Yuki is elk document in een paar kliks ingevoerd. Nooit nog wachten op “de cijfers”, dus: alles is binnen de 24 uur ingeboekt, zodat je op elk moment weet hoe de zaken er voor staan. Slim en makkelijk dus, wat jou meer tijd geeft om in je dromen en toekomstplannen te stoppen.

9 redenen om Yuki al het werk te laten doen


Meer tijd om te focussen op je onderneming


Minder papierwerk


24/7 zicht op je werkelijke financiële situatie


Alles binnen 24 uur geboekt


Makkelijk via je pc, tablet of smartphone<


Geautomatiseerde online boekhouding


Snelle verbinding met je boekhouder


Alles in één online boekhoudplatform


Correct, tijdig en volledig

Start het nieuwe boekjaar met voorsprong.

Vraag nu uitleg over Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat al je facturen voor jou inboekt. Dankzij live cijfers heb jij op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak. Het resultaat: jij bent flexibel als ondernemer en kunt snel inspelen op veranderingen. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

Wat is Yuki?

Meet Yuki, je nieuwe rechterhand. Yuki is een digitaal boekhoudplatform dat al je facturen voor jou inboekt. Dankzij live cijfers heb jij op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak. Het resultaat: jij bent flexibel als ondernemer en kunt snel inspelen op veranderingen. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

De voordelen van Yuki

KLAAR BINNEN 24 uur

Elk document dat je uploadt, wordt door de Yuki software geanalyseerd en geordend. Via je dashboard hou je altijd het overzicht.

SAFETY FIRST

Natuurlijk is financiële informatie delicaat. Daarom gebeurt elke handeling op het Yuki platform binnen een streng beveiligde omgeving.

ADMINISTRATIE DIGITAAL AANLEVEREN

Gedaan met zelf facturen inboeken: via jouw Yuki dashboard hoef je enkel nog facturen en onkosten te uploaden. Yuki doet de rest.

MOGELIJKHEDEN LEGIO

Yuki werkt met je pc of smartphone, maar het lukt even snel met je scanner, via mail, Dropbox of Google Drive. We maken zelfs een koppeling met je bank om je banktransacties automatisch in te voeren.

Ik wil ook online boekhouden zonder gedoe.

Ja, ik wil meer weten over Yuki, het digitaal boekhoudplatform dat alle facturen voor mij inboekt. Ik wil op elk moment een zicht op de financiële situatie van je zaak. Makkelijk, snel en zonder gedoe.

Vertel me meer over Yuki!


Cobofisk, winnaar van de Yuki Challenge

Cobofisk, winnaar van de Yuki Challenge

Cobofisk is een boekhoudkantoor met een blik op de toekomst. Zulke vooruitstrevendheid dient beloond te worden. Daarom verzilverden we ons sterk partnership met Cobofisk met de Yuki Partner Challenge prijs.

Reeds 144 ondernemers werken met ons digitaal boekhoudplatform!

Tijdswinst

Vroeger was ik aan het einde van de maand telkens bijna een hele dag bezig met het inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen en de bankverrichtingen. Nu wordt alles automatisch aangeleverd in Yuki. We hebben er zelf nauwelijks nog werk aan en toch is de boekhouding dagelijks up-to-date! Dus enorme tijdswinst en kunnen handelen op basis van actuele cijfers, wat kan je als ondernemer nog meer willen?

Sofie – De Baere Installations

Cobofisk reageert responsief en correct op onze vragen.

We geloven hard in automatisatie en digitalisering en Cobofisk maakt het via Yuki voor ons mogelijk om op een snelle, efficiënte manier onze boekhouding te regelen. Geen stressvolle momenten meer op het eind van het kwartaal, maar altijd mee zijn met je boekhouding geeft een gerust gevoel en meer tijd voor andere zaken.

Pieter Carette
SiteOptimo

Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken!

Wij zijn al jaren klant bij Cobofisk en wanneer Luc ons vertelde over een manier om veel tijd te besparen op onze eigen administratie, stonden wij daar vrij sceptisch tegenover. Hij kon ons echter overtuigen om mee te stappen in het project en wij schakelden over op het digitale cloudplatform Yuki. Daar zijn wij hem enorm dankbaar voor. Nu minder dan drie maanden later heeft Yuki ons een bijkomend onverwacht probleem opgeleverd. Daar onze interne boekhoudster vroeger niet door haar werk raakte heeft zij, ondanks de mooie groei van ons bedrijf, veel minder werk. Door het automatiseren van processen en een dagdagelijkse opvolging heeft Yuki onze administratie enorm vereenvoudigd en kunnen we snel inspelen op veranderingen.

Ik zou alle ondernemers die tot over hun oren onder werk zitten aanraden om over te schakelen op Yuki. Meer tijd vrijmaken voor andere (belangrijke) zaken, daar draait het toch om!

Luc H. uit Nevele
Bedrijfsleider

Online boekhouden

Eerlijk is eerlijk: Cobofisk is voorloper in het digitaliseren van facturatie. Dankzij jullie weet ik elke dag hoe mijn zaak ervoor staat!

Bart Hebbrecht
Twin Trading BVBA

Een vraag? Onze handleiding heeft alle antwoorden

Had je nog een vraag over Yuki? Of ben je al helemaal overtuigd en wil je meteen aan de slag? Ons team staat voor je klaar, hoe je vraag ook luidt.
Of bel ons op 09/374 04 06.